Ev Yapımı Limonata Tarifi: Serinleten Doğallık Bardakta!

0



Limonların kabuklarını rendeleyin ve ardından suyunu sıkın. Rendelediğiniz kabukları şekerle ovup, aromasının iyice çıkmasını sağlayın. Daha sonra bu karışıma limon suyunu ve soğuk suyu ekleyin. Karıştırdıktan sonra buzdolabında birkaç saat soğumaya bırakın.

Servis ederken içerisine buz küpleri ve birkaç nane yaprağı ekleyerek ferahlığı artırabilirsiniz.

Hazır İçeceklere Doğal Alternatif
Ev yapımı limonata, içinde koruyucu ya da yapay aroma bulundurmadığı için sağlıklı içecek arayanlar için ideal. Özellikle sıcak yaz günlerinde vücut dengesini korumaya ve ferahlamaya yardımcı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir